Mirjam Barkmeijer is een energieke, enthousiaste re-integratie coach met een hart voor mensen. Haar talent is om naar mensen te luisteren en hierdoor kan zij een goed beeld vormen van de persoon tegenover haar, met zijn of haar specifieke wensen en uitdagingen. Door het scheppen van randvoorwaarden, samen te werken, het voortdurend stimuleren en motiveren van de door haar gecoachte mensen, streeft zij naar het maximaal haalbare voor iedere persoon die zij onder haar hoede neemt.

Tijdens het begeleiden van mensen met psychische problemen en/of beperkingen heeft zij geleerd dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend of gemakkelijk is om een vervullende baan te vinden en zij merkte wat voor weerslag dit heeft op hen. Dit motiveert haar om zich voor elke coachée 100% in te zetten, omdat zij heeft gezien wat het hebben van een baan doet voor het zelfvertrouwen van mensen.

Veel contacten in diverse branches

In de periode dat zij werkzaam is als re-integratiecoach heeft zij veel contacten opgebouwd met organisaties in de publieke sector en in het bedrijfsleven. Dit grote netwerk vergroot de kansen op plaatsing van uw medewerker met een veelvoud.

Reïntegratie expert Mirjam

De laatste jaren heeft zij veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van tweede spoor trajecten en coachingsopdrachten voor bekende landelijke bedrijfsorganisaties, zoals Justitie, Rasenberg, Palier, CSU Cleaning Services, Albert Heijn, VanVulpen, de Goudse verzekeringen, VanOord en Tommy Teleshopping. Maar ook de kleinere organisaties in het MKB zijn bij haar van harte welkom.


Logo NOLOC Erkend

Mirjam is gecertificeerd loopbaancoach. Tevens heeft zij een EVC-traject voor toegepaste psychologie afgerond en hiervoor de volledige erkenning gekregen.

Dus geeft u de voorkeur aan een re-integratie expert:

  • met hart voor uw medewerkers en uw onderneming;
  • met veel kennis van de branche;
  • die duidelijk en prettig communiceert;
  • en snel en voortvarend te werk gaat?

Dan treft u deze expert bij M.I.R. Advies!

Hieronder vind je de logo’s van een aantal klanten van M.I.R. Advies:

Arie Bouman
Hanegraaf
Justitie
Palier
SCU Cleaning Services
Tommy Teleshopping
Van Oord