Re-integratieIn geval van re-integratie wordt de werknemer door ons op een persoonlijke manier begeleid naar ander (passend) werk. Wij vinden het belangrijk dat de werkzoekende hierin realistisch en helder wordt begeleid, waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt.

De werknemer wordt geleerd zich onderscheidend te presenteren in de markt. Tegenwoordig is het solliciteren via Social Media steeds gebruikelijker. In het traject naar werk kijken wij waaraan iemand behoefte heeft en wat nodig is om aan ander werk te komen. Het betreft altijd maatwerk waarbij het doel leidend is: betaald werk.

Uw werknemer staat centraal

Zoals vanzelfsprekend wilt u dat uw werknemer goed terecht komt. Bij u of bij een andere organisatie. Bij M.I.R. Advies kijken we allereerst naar het karakter en de vaardigheden van de medewerker en waar deze het meest tot zijn recht zullen komen. Met het vinden van een geschikte werkplek vergroten we de kans dat deze werknemer niet meer uitvalt. Dat is voor de werknemer prettig en ook voor u.

Wilt u weten hoe wij uw werknemer kunnen assisteren? Neem gerust contact met ons op.

Samenwerken met MIR-Advies geeft rustOutplacement klant Arie Bouwman

‘Samenwerken met mir-advies geeft rust in onze organisatie. Door gebruik te maken van specialisme op dit vak weet je de goede weg te bewandelen.

We hebben in de laatste jaren 2 trajecten met succes afgerond’.

Re-integratie testimonial Dirk Bouman
Bouman Tuinplanten
Dirk Bouman - Directeur/eigenaar bij Arie Bouman Tuinplanten BV
Image courtesy of pakorn at FreeDigitalPhotos.net