Solliciteren doe je om verschillende redenen:

  • je wilt je positie verbeteren;
  • je bent net klaar met je opleiding;
  • je zit zonder werk;
  • je wordt met werkloosheid bedreigd.

Het doel is altijd een succesvol sollicitatieproces: je wilt die leuke betaalde baan hebben (of je wil überhaupt een baan hebben).

De kans is groot dat je, of nog nooit eerder hebt gesolliciteerd, of dat je laatste sollicitatiegesprek al een tijd geleden was. De eisen veranderen in de loop van de tijd. Ben je op de hoogte van deze veranderende situatie? Hoe bereid je je goed voor?

Tijdens de sollicitatietrainingen van MIR Advies stomen we je klaar om jezelf op de best mogelijke manier te presenteren. We leren je wat je beter kunt doen en het beter niet kunt doen. We bereiden je voor op de vragen die je kunt verwachten en hoe je deze zo optimaal mogelijk kunt beantwoorden. Zodat jij je kans met een factor 10 vergroot om die leuke nieuwe baan in de wacht te slepen!

Hieronder vind je de verschillende sollicitatietrainingen van MIR Advies:

Onderscheidend Solliciteren

Sollicitatietraining Onderscheidend SolliciterenMomenteel (2015) is er sprake van een grote concurrentie: een groot aanbod van sollicitanten op de arbeidsmarkt. Het is daarom belangrijk dat je je zo weet te presenteren dat je opvalt. Probeer daarom geen standaardbrief te schrijven maar op een gezonde manier aandacht te trekken van de selecteur.

Graag help ik je door op een praktisch manier aan de slag te gaan en tips aan te reiken, zodat jouw sollicitatie anders is dan die van anderen. Vraag via het contactformulier gratis de module met formats aan of laat je gegevens achter in de invulvelden aan de rechterkant van deze pagina. Met behulp van deze gratis training kun je je onderscheiden op de arbeidsmarkt!


Succesvol persoonlijk solliciteren

Sollicitatietraining Succesvolle SollicitatiegessprekkenNaast het presenteren per (sollicitatie)brief of mail  zul je je ook persoonlijk moeten (leren) presenteren. Dit begint al als je een werkgever belt om informatie over de vacature op te vragen. Je krachtig en bewust presenteren tijdens een sollicitatiegesprek is belangrijk. Ik bied je een korte module aan waarin je dit leer. Meer informatie? Neem dan contact op en informeer naar succesvol persoonlijk solliciteren.


Aan de slag op de arbeidsmarkt

Sollicitatietraininge Aan de slagIndien je een vervolg wilt op één van mijn gratis modules kun je instappen in het programma aan de slag op de arbeidsmarkt . In dit programma bied ik je naast een inlogaccount voor een matchingstool, persoonlijke begeleiding (minimaal 10 gesprekken van een uur in 6 maanden). Doel van deze module is om jouw kans om aan de slag te komen op de arbeidsmarkt, maximaal te vergroten. De matchingstool geeft je toegang tot de meest volledige aanbod van actuele vacatures, ook direct van werkgeverssites. Wil je hierover meer informatie neem contact met mij op.